About us

Kompania Zbukurimi

Ndërmarja tregtare “ Zbukurimi” sh.p.k . është themeluar  në vitin 1993 si  një ndër ndërmarrjet e para në tregun rajonal e cila meret me inportin dhe exportin e pllakave të keramikës dhe sanitarisë.

Zbukurimi është njëra ndër kompanit më autoritative dhe lider në fushën e pllakave të keramikës dhe materialeve sanitare në tregun  rajonal. Në fillim ka nisë punën me kapacitet më të vogël mirëpo, falë punës së palodhëshme, bashkëpunimit me shumicën prodhuesëve më prestigjioz botëror  si dhe përkushtimit maksimal të stafit profesional Zbukurimi ka shtuar dukshëm kapacitetin e saj dhe ka pushtuar mbarë tregun e Maqedonisë.

ZBUKURIMI është distributer gjeneral I disa firmave të njohura Spanjole,Turke  e Kineze dhe ofron mbi 600 lloje të pllakave të keramikes,gres porcelanit,klinker,granit artificial,shumë modele të elementeve sanitare për banjo dhe shumë artikuj tjerë të nevojshëm të kësaj lëmie. Produktet që ofron ndërmarja janë të një kualitieti të lartë dhe me çmime të volitshme. Konsumatorëve ju ofrohet zgjidhje duke filluar nga materialet ekonomike deri tek ato luksoze. Ndërmarrja gjithashtu ua plotëson nevojat e konsumatorëve si nga kualiteti ashtu edhe nga kuantiteti.

Faktorë stimilues për këtë ndërmarje janë

v  Eksperienca pozitive e deritanishme,

v  Njohja e këtij biznesi në princip,

v  Aplikimi I teknologjive bashkëkohore,

v  Hapsir e mjaftuashme për magazinimin e materialeve, kundrejt të gjitha kushteve të siguris teknike,

v  Menaxhmenti I ndërmarjes realizohet nga një staf I motivuar  I  përkushtuar I kualifikuar dhe janë gjithmonë në kontakt me informacionet dhe njohurit e reja.

Zbukurimi është kompani me përvojë shumvjeçare,traditë dhe kualitet në punën e saj,numri I madh I klientëve tanë të kënaqur janë dëshmia për suksesin  e arritur  dhe kualitetin që ofrojmë.

Stafi profesional I ndërmarrjes  janë gjithashtu të gatshëm që të ju ndihmojnë në përzgjedhjen e materialeve adekuate për shtëpitë tuaja  që të keni një ambient të mire dhe të ngroht familjar .

Vendndodhja

Ndërmarrja Zbukurimi ndodhet në rrugën 101 Nr. Pn , Tetovë – Jazhincë në dalje të fshatit Xhepçisht,  ku përpos salonit reklamues aty gjithashtu gjendet edhe magacina e cila disponon materialet me shumicë.

Në salonin reklamues të ndërmarrjes janë të kompletuara banjo të inprovizuara të të gjitha llojeve të pllakave për banjo që klientët të mund ti shohin dhe të  kenë më lehtë  të  vendosin se si do të donin të duken banjot e tyre. Përveç pllakave aty janë të expozuara edhe elemente sanitare si , vaska te modeleve dhe dimenzioneve të ndryshme xhakuzi,tushkabina të ndryshme duke filluar nga ato më të thjeshtat  e deri te ato me masazh, si edhe disa modele të elemnteve sanitare për banjo.

Përpos materialeve të nevojshme për kompletimin e banjove te “Zbukurimi” mund të gjeni edhe pllaka për dysheme për ambintë të jashtme dhe të mbrendshme , të modeleve dhe dimenzioneve të ndryshme, pllaka keramike, granit artificial, klinker , gres porcelan si dhe laminat.

Materialet që ofrojmë

–          Pllaka të keramikës dhe porcelanit,

–          Granit Artificial

–          Klinker

–          Pjesë dekorative për pllaka të keramikës dhe porcelanit

–          Kënde të plastikës ,aluminit dhe rrosfrait

–          Ngjitëse për pllaka, masë për fugim,hidroizolim

–          Elemente sanitare për banjo,

–          Wc tualet,Bide

–          Vaska të thjeshta

–          Vaska me hidromasazh

–          Tushkabina të dimenzioneve dhe modeleve të ndryshme të thjeshta dhe me masazh

–          Laminat