Rreth Nesh


Salon ekspozues për shitjen e pllakave të keramikës,porcelanit,granitit,sanitarisë,laminatit si dhe shumë produkteve tjera për kompletimin e shtëpisë tuaj.


Kontakti

Call 044 488 139

Na dërgoni mesazh